İşte silahlı saldırının görüntüleri

08/11/2023 14:37 234

İşte Silahlı Saldırının Görüntüsü!

Adana’daki bir avukatlık bürosunda gerçekleştirilen silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İfadesinde bunu reddeden ve silahının olmadığını öne süren Nevzat Özkan’ın otomobilinin bagajından aldığı tabancasını beline koyarak binaya girdiği görülüyor. 
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Nevzat Özkan’ın tutuklanması için yapılan itiraza bu görüntüler de eklendi.
Sürpriz olmayan bu gelişmenin ardından saldırgan hakkındaki itirazın nasıl bir karşılık bulacağı merak ediliyor. 

KONUYA İLİŞKİN İLK HABERİMİZ ŞÖYLEYDİ: 
Adana’da bir karı-koca, anlaşmazlığı çözme buluşması sırasında muhataplarını öldürmeye teşebbüste bulundukları iddiasıyla gözaltına alındı. Haklarında yağma ve tehdit suçlamasında da bulunulan iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Beyazevler’deki bir avukatlık bürosuna kocası Nevzat Özkan ile gelen Lale G. Özkan, anlaşmazlık içinde bulunduğu kişilerle konuşmanın bitiminde aniden sinirlenerek hakaret ve tehdit eşliğinde büroyu terk etti   Bu sırada avukatlık bürosunun bulunduğu binanın kapısında beklemekte olan kocası Nevzat Özkan belindeki silahı çekip yukarı çıkarak büronun kapısını tekmeledi. İddialara ve kameralara yansıyan bu görüntülere göre, eşinin de tahrikiyle ruhsatsız olduğu belirlenen tabancasına mermi veren Nevzat Özkan “Sizi öldüreceğim” diye tehditler savurduktan sonra olay yerinden kaçtı.
KARISIYLA BİRLİKTE SAKLANIRKEN YAKALANDI
Şikayetçiler ifadesi doğrultusunda, MERNİS’e göre K. Maraş nüfusuna kayıtlı olan saldırgan için bu ilin Emniyet Müdürlüğüne haber verildi. Ancak yapılan sıkı araştırmalar sonucunda Adana’da eşi ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.   Geceyi emniyette geçiren Nevzat Özkan ve eşi Lale G. Özkan., ters kelepçe takılmak suretiyle getirildikleri Adana Adliyesi’nde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mağdurların avukatları aracılığıyla bu karara itiraz edeceği ve tutuklama talebinde bulunacağı öğrenildi.
TAM BİR SUÇ MAKİNASI ÇIKTI
Edinilen bilgiler, hakkında öldürmeye teşebbüs, yağma ve tehdit suçlamasında bulunan Nevzat Özkan’ın gerçek bir suç makinası olduğunu ortaya çıkardı. Bu şahsın 2008-2023 yılları arasında kasten yaralama, hakaret, tehdit, şantaj, iftira, trafiği tehlikeye sokma ve ev hırsızlığı ile gözaltına alındığı görülüyor.   Mağdurların dilekçesinde yer alan öldürmeye teşebbüs, yağma ve tehdit suçlaması ve sabit kamera görüntüleri şüpheli hakkındaki adli kontrol şartının kaldırılarak tutuklamaya dönüşmesi talep edildi.